De Fotoshoot

Wil je nu eindelijk eens mooie, ongedwongen, leuke foto's van jezelf of van je kinderen, dan kan je bij mij terecht voor een echte fotoshoot! Eindelijk eens een leuke foto om in huis op te hangen of als cadeau voor iemand, voor een leuke betaalbare prijs.

Hoe gaat het in zijn werk?

De shoots doe ik overdag of ’s avonds kan ook in het weekeind, wat jou het beste uitkomt. Als je een afspraak wilt maken, dan kun je me een mail sturen, waarna ik contact met je op zal nemen. We maken dan een afspraak voor een dag die ons beiden het beste uitkomt. Die afspraak bevestig ik met een mail.

Dan de fotoshoot...

Ik bouw een gedeelte van mijn huiskamer om tot fotostudio met studiolampen, statieven, achtergronden, reflectiescherm enz. We maken in een ontspannen sfeer leuke, gezellige, mooie, gekke,stoere foto's. Een shoot duurt 1 tot maximaal 1,5 uur. De ervaring leert dat dit ongeveer 100 foto's (of soms wel meer) per fotoshoot oplevert. Ik mijn “studio” werk met een witte en/of zwarte achtergrond.

Werken met kinderen en vooral baby’s vraagt meer geduld en vaak ook wat meer tijd. Mocht uw kindje er even geen zin meer in hebben, een flesje willen drinken, dan is daar altijd tijd en ruimte voor. Als uw kind er weer klaar voor is, gaan we gewoon weer verder. Ik heb een ruimte waar kinderen even lekker kunnen spelen en even de kat uit de boom kunnen kijken.

Na de fotoshoot.

Na de shoot ga ik de foto's uitzoeken en de mooiste pas ik eventueel aan in Photoshop; soms zet ik de foto om naar zwart/wit, vintage of sepia. Daarna zet ik ca 30 foto's per persoon op mijn website/dvd, waarna je op je gemak de foto's kan bekijken en de 2 afdrukken van 13 x 19 cm en en 1 van 20 x 30 kan uitzoeken. Ook kan je via mijn website foto's die je mooi vindt nabestellen.

Foto’s op locatie is in overleg natuurlijk ook mogelijk, denk aan de heide, de zee, het bos, park uw eigen huis of tuin. Alles is bespreekbaar. De kosten zijn hetzelfde als shoot in de studio. Ik reken alleen de extra reiskosten á 0,18 ct per km.