Er is nog meer mogelijk!

Kinderfeestjes

Carina Nuijten van Havenzicht, Kapsalon, nagels & visagie organiseert na afspraak kinder- en tienerfeestjes. Er wordt een arrangement aangeboden, waarbij de feestvierders leren hoe ze zich mooi op kunnen maken en leren ze hoe de nagels er mooi en feestelijk uit kunnen zien. Daarnaast krijgen ze tips hoe ze hun haar mooi kunnen dragen.

De meiden zien er na afloop prachtig uit natuurlijk. Bij dit arrangement kunt u voor een echte fotoshoot kiezen. Ze gaan als groep op de foto, maar ook individueel worden er foto’s gemaakt. Een groepsfoto en een individuele foto van 13x19 krijgen ze allemaal. Verder maakt ik een DVD per persoon met foto’s die later bijbesteld kunnen worden. De extra kosten voor de shoot komen op €5,00 per kind.

Ook vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes worden hier gegeven, waar we veel positieve reacties van terughoren.

Kijk eens op de site voor meer informatie www.kapsalon-havenzicht.nl

Belly paint

Wat is er nou mooier om vast te leggen op een foto! Het is zo tijdelijk, die mooie ronde buik. Naast het fotograferen van je zwangere buik is het ook erg bijzonder daar een mooie belly paint op te laten maken. Als je wensen zijn bespreekbaar met Carina, zij maakt van je buik een prachtig kunstwerk, waarna ik er in de studio foto’s van maak. De kosten zijn uniek voor de regio. Voor slechts €45,- heb je een prachtige buik, twee foto’s van 13x19 en een DVD vol foto’s die je later nog bij kunt bestellen. Kijk voor voorbeelden eens in mijn portfolio.

Visagie

Wil je echt op je allermooist op de foto staan? Dan kan je nu gebruik maken van de samenwerking van Fotokiek en Havenzicht, Kapsalon, nagels & visagie. Daar wordt je prachtig opgemaakt en evt. je haar mooi gedaan, waarna je naar mijn studio toekomt om de mooiste foto's te laten maken.